Victory’s Invest

Si një kompani kryesore ndërtimi në Shqipëri, stafi i Victory’s Invest është i përkushtuar të ndërtoj mjediset më të këndshme nga përvoja,kapaciteti i saj i zgjeruar dhe ekspertiza në ndërtimin e vilave,zonave banuese,mjediseve zhvillues,projekteve industrial,mjediseve argëtues  dhe një përzgjedhje e ndërtimeve në Shqipëri dhe përgjate rajonit të Europës Lindore.

Victory Invest Construction Co është kompania ndërtuese kryesore ne Shqipëri.Që kur u krijua në 2007,ka arritur një ndikim të gjerë dhe me një numër të madh projektesh në të gjitha sektorët e pasurive të patundshme dhe infrastrukturës.Sot kompania mban një numër të madh bimësh si dhe pajisje arti nga shumë shtete dhe zotëron nje numer prej me shume se 1000 punonjësish.

 

Klientët tanë janë njohur me angazhimin tonë dhe me cilësin e lartë të punës dhe brenda kohës.Në përmbushjen e këtyre objektivave ne e vëmë theksin në shëndetin,sigurinë dhe mjedisin.
Victory Invest ka si qellim që të ndërtoj të ardhmen e ëndërrave tuaja nëpërmjet artit te fundit të teknologjisë.Qëllimi i kompanisë sonë janë për të siguruar standartin më të lartë të mundshëm të cilësise dhe shërbimeve në industin e ndërtimit,duke i dhenë klientëve tanë kënaqësinë më të mirë që nje kompani mund të ofrojë.