• Shqip
 • English
 • Rreth Nesh

  Viva Group Enterprise është krijuar nga Viktor Vlashi i angazhuar për të rritur cilësin e shërbimit ndaj klientit me profesionalizëm.Viva Group është emri i përgjithësuar i këtyre kompanive:
  VIVA Air Albania

  Aquila & Victory Security

  Victory’s Invest

  Mesazh nga Shefi Ekzekutiv:”Në emër të Viva Group Enterprise, Unë dëshiroj t’ju falenderoj të gjithëve që na zgjodhët ne,dhe shpresoj që ne kemi patur cdo gjë që ju dëshironit!”

  ?>